Проект «YoungHeroes»

Інформуємо про реалізацію у м.Львові всесвітнього проекту «YoungHeroes», який стартував 1 квітня 2017 році. Партнерами проекту виступили мережа дитячих центрів “EnglishHelenDoron” та ЛКП “Лев”.

Мета проекту:

Об’єднати дітей і підлітків для впровадження позитивних змін у своїх спільнотах. Ця ініціатива – частина міжнародного проекту «YoungHeroes», що заохочує молодих людей ставати кращими громадянами світу.

В рамках проекту «YoungHeroes» команда дітей зі Львова порушує проблему про безпритульних тварин.

9 травня діти спільно з ЛКП «Лев» зніматимуть фільм в навчальному центрі «Англійська ХеленДорон», що на просп. Чорновола, 67-г, у рамках проекту «Юні Герої» відбудеться зйомка соціального ролика, щоб привернути увагу до проблеми безпритульних тварин. Дитячий центр на весь день перетвориться в кіно студію, тут Ви зможете насолодитись фільмами про тварин англійською мовою, здобути вправність ораторського мистецтва, спробувати себе в ролі актора, прийняти участь у флеш-мобі. Наші гримери створять Вам неповторний, казковий образ, а наші оператори за фільмують найкращі моменти.

«Ми хочемо нагадати всьому світу про тих, кого покинули, забули чи викинули, про чотирилапих, які не можуть про себе подбати. Про тварин, повз яких ми проходимо щодня. Про проблему, якої не помічаємо чи не хочемо помічати.

Ми навряд змінимо світ і поведінку людей, врятувавши одного собаку. Але врятувавши одне беззахисне життя, ми зробимо перший крок до цих змін», – каже Юрій організатор реалізації проекту «YoungHeroes»

Щоботриматидодатковуінформацію, перейдіть за посиланнямwww.helendoron.com/youngheroesабозверніться до менеджера з маркетингуПроцьСофії - marketing@helendoron.com.ua, тел.: 067 371 70 50.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!