Для львівських школярів розпочато проведення правоосвітнього проекту на базі Львівського державного університету внутрішніх справ

На базі Львівського державного університету внутрішніх справ започатковується проведення правоосвітніх заходів для учнів львівських шкіл. Перший такий візит відбувся у четвер, до університету завітали учні 10-х класів загальноосвітніх закладів Шевченківського району м.Львова: СЗШ №43 та №54, НВК №38.

Згідно з тематичним планом, школярі дізналися про загрози, які може становити мережа Інтернет для неповнолітніх, ознайомилися із цікавинками освітнього процесу майбутніх поліцейських, відвідали інтерактивну класну кімнату з протидії насильству в сім’ї, де курсанти відпрацьовують алгоритми дій правоохоронців у випадках скоєння сімейного насильства, у спортивному залі вихованці ЛьвДУВС продемонстрували учням елементи самозахисту та затримання правопорушників, а також діти завітали до криміналістичного полігону, комп’ютерного класу та Народного музею.

«З метою попередження правопорушень, злочинності в учнівському середовищі, поглиблення знань про права та обов’язки, шляхи забезпечення власної безпеки подібні правопросвітні заходи проводитимуться впродовж цілого 2017-2018 н.р. Черговий візит учнів львівських шкіл заплановано на наступний тиждень. Заплановано обговорювати наступні теми: «Права та обов’язки дитини», «Захист неповнолітнього від насильства в сім’ї», «Профілактика наркоманії серед неповнолітніх», «Особливості забезпечення власної безпеки», - зазначила головний спеціаліст управління освіти ДГП ЛМР О. Кондрат.

/Files/images/1/2.JPG /Files/images/1/3.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!