Учні навчальних закладів м. Львова вшанували пам'ять воїнів-героїв, які полягли за волю та незалежність України

13 жовтня 2017 року учні навчальних закладів м.Львова вшанували пам'ять воїнів-героїв, які полягли за волю та незалежність України. Школярі поклали квіти до Меморіалу невідомому воїну УПА на Марсовому полі, до могил борців за незалежність України на полі почесних поховань №67 та до могил загиблих під час проведення антитерористичної операції на сході України на полі почесних поховань № 76 Личаківського кладовища. На всіх могилах були запалені лампадки пам’яті. Спільний молебень провів о. Степан Сус, настоятель гарнізонного храму св. Петра і Павла.

На полі почесних поховань №67 учні відпустили в небо 53 білі кульки, за числом похованих героїв АТО на полі на полі почесних поховань № 76 Личаківського кладовища, як символ вічної пам’яті про них.

На поминальному заході були присутні: секретар Львівської міської ради Анатолій Забарило, начальник управління освіти ДГП ЛМР Зоряна Довганик, педагоги загальноосвітніх навчальних закладів м. Львова, працівники управління освіти ДГП ЛМР та НМЦО м.Львова.

/Files/images/2017-2018/DSC_0444.JPG /Files/images/2017-2018/DSC_0437.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!