«Юні Лицарі Духу»

Сильна держава в сильних людях. В сильних не тільки фізично, а й духовно. В давнину козаків-характерників вважали «надлюдьми», в них був лицарський дух, а цей дух потрібно виховувати. І до цього завдання потрібно підходити відповідально.

У місті Львові на виконання Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 роки, в рамках відзначення Дня Захисника України, 75-ї річниці від створення УПА, та Дня українського козацтва управління освіти департаменту гуманітарної політки Львівської міської ради спільно з ЛОМГО «Юнацтво» організували проведення теренової гри «Лицарі духу».

Для участі у грі було запрошено по одній команді від району міста. Учасниками змагань були команди ССЗШ № 28, СЗШ № 68, СЗШ № 42, СЗШ № 32, ССЗШ № 57 імені Короля Данила.

Змагання відбулись на території парку імені Івана-Павла ІІ (Сихівський ліс). Після урочистого відкриття почалися тактичні навчання. Інструкторами були воїни неоголошеної українсько-російської війни, які входять до ГО «Асоціація Комбатантів» та медики з організації «T-Helpers». Школярі Львова ознайомилися з сучасним озброєнням воїна-захисника, навчилися основам дій розвідника, навикам пересування та маскування, а також вмінню спорудження снайперського місця. І особливу увагу було приділено навчанню надання першої медичної допомоги.

Після смачного обіду учасники поділилися на дві чоти (команди), отримали прапор чоти, нарукавну пов’язку, яка символізувала життя і відправилися в ліс, де їхнім основним завданням було захопити прапор противника.

Переможцями гри стали учнівські команди СЗШ № 32, СЗШ № 68, ССЗШ № 57 імені Короля Данила.

/Files/images/2017-2018/20171013_105999.jpg /Files/images/2017-2018/20171013_115951.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!