Прийнято рішення про введення додаткових штатних одиниць вихователя (асистента вчителя) та практичного психолога за рахунок коштів міського бюджету м. Львова для роботи з дітьми з особливими освітніми потребами

Сьогодні, 8 вересня, під час засідання виконавчого комітету одноголосно підтримали рішення про введення до штатних розписів загальноосвітніх навчальних закладів міста Львова додаткових посад вихователя (асистента вчителя) у інклюзивних класах та практичного психолога у закладах, які мають інклюзивні та спеціальні класи.

Відповідно до Типових штатних нормативів загальноосвітніх навчальних закладів передбачено 0,5 штатної одиниці вихователя (асистента вчителя) у тих класах, де навчаються діти з інклюзивною формою навчання. На сьогоднішній день, ми маємо понад 60% вакансій відповідно до цієї посади.

Введення додатково штатних одиниць асистента-вчителя за рахунок коштів міського бюджету допоможе приділити більше уваги дітям з особливими освітніми потребами та відповідно педагогу отримувати більшу заробітну плату і, ми сподіваємося, що такі посади не будуть більше вакантними.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!