До уваги педагогічних працівників навчальних закладів м. Львова!

Запрошуємо до участі в Програмі активних, творчих та цікавих педагогів!

Кожен педагог м. Львова може бути учасником Програми «Успішний педагог».

Прийом документів для участі у Програмі проводиться до 1 жовтня 2017 року.

Претендентів на отримання грошових винагород у рамках реалізації Програми висуває педагогічна рада навчального закладу, батьківська або учнівська громада, а також кожен педагог має право самостійно висунути свою кандидатуру на статус претендента на отримання грошової винагороди.

Претендент презентує свою роботу на конференції навчального закладу, участь в якій беруть учні, вчителі, батьки, а також члени комісії. Шляхом відкритого голосування конференція обирає претендента/претендентів на участь в Програмі.

Претендент на отримання грошової винагороди подає в управління освіти департаменту гуманітарної політики на розгляд комісії під час проведення другого етапу такі документи:

1. Витяг з протоколу загальних зборів (конференції) колективу навчального закладу про вибір претендента/претендентів від навчального закладу для участі у другому етапі.

2. Аналітичні матеріали, підписані головою загальних зборів (конференції) колективу навчального закладу та педагогом-претендентом, а також лист-відгук про роботупедагога-претендентавід: адміністрації, педагогічного колективу, батьківської громади, учнівської громади.

Після конкурсного відбору матеріалів учасники проходять співбесіду з членами комісії.

Порядок визначення переможців у рамках реалізації Програми "Успішний педагог" на 2017 рік

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!