Проведення показового Дня Цивільного Захисту на базі СЗШ № 34 ім. М.Шашкевича для директорів загальноосвітніх навчальних закладів Галицького району

02.03.2017р. з 09.00. год. до 14.00.год. у СЗШ № 34 ім. М.Шашкевича м. Львова відбулося проведення показового Дня Цивільного Захисту для директорів загальноосвітніх навчальних закладів Галицького району. Учасниками були учні 1-11 класів СЗШ № 34 ім. М.Шашкевича, учителі, гості.

Ніхто не знає, яке стихійне лихо або техногенна катастрофа може статись. Мабуть саме для цього і існує такий день, як День Цивільного захисту.

З метою вироблення навиків практичних дій при виникненні надзвичайних ситуацій для учнів проведено ряд заходів:

· урок «Червона квітка – квітка вогню», 1-В клас (учитель початкових класів О.Лукасевич), урок «Надзвичайні ситуації», 4-Б клас (учитель початкових класів Л.Кухар), урок географії «Природні стихійні явища» 6-А клас (учитель географії Л.Гніт);

· естафета серед учнів 8-х, 10-х класи, (учитель фізичної культури В.Шамшин);

· виховний захід «Україна – це ми!» (5А, 9-А класи, керівники О.Бецко, Н.Литвин);

· виставка засобів індивідуального захисту, спецодягу, приладів радіаційної та хімічної розвідки.

Учасники заходу змогли поспілкуватися з представниками навчально-методичих центрів Цивільного Захисту та безпеки життєдіяльності м. Львова та Львівської області (Ольга Ільчишин – представник навчально-методичного центру Цивільного Захисту та безпеки життєдіяльності Львівської області та Михайло Олійник – представник навчально-методичного центру Цивільного Захисту та безпеки життєдіяльності м. Львова).

Важливим елементом такого навчання є формування у свідомості дітей відчуття особистої та колективної безпеки, обов’язкового дотримання правил безпечної поведінки.

Педагогічний колектив організовано здійснив евакуацію учнів на подвір’я навчального закладу.

В цілому, день ЦЗ пройшов досить змістовно і з користю, а головне, що всі учасники навчально-виховного процесу залишились задоволеними.

/Files/images/2017/zahodi/СЗШ_№_34_робота_ланки_пожежогасiння.JPG

/Files/images/2017/zahodi/СЗШ_№_34_урок_Червона_квiтка-квiтка_вогню.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!