Соціальний захід шкільний кіноклуб «Канікули разом»

ПРЕС-АНОНС
соціального заходу Шкільний кіноклуб «Канікули разом»

17-18 жовтня 2016 р. у Львові в середній загальноосвітній школі №9 (вул. Коперника, 40 м. Львів, Україна) з 10.00 до 16.00 відбудеться соціальний захід Шкільний кіноклуб «Канікули разом»,спільний захід Навчально-методичного центру освіти м. Львова та виїзного кіноклубу Docudays Ua при СЗШ №48, який̆ пройде у форматі інтегрованих позаурочних заходів. До участі у заході долучені внутрішньо переміщені діти (12-15 років).

Соціальний захід Шкільний кіноклуб «Канікули разом» має на меті зменшити соціальну напругу серед дітей методами ігрової діяльності; налагодити дружні стосунки шляхом залучення до тренінгів та усвідомлення власних вчинків у житті засобами переглядів та обговорення документальних фільмів з колекції Docudays Uа.

Соціальний захід проводиться в рамках проекту «Активізація громадянського суспільства 6-ти областей України для подолання стереотипів та інтеграції ВПО у життя громад “Декалог примирення”, що реалізується Центром правових та політичних досліджень "СІМ" за підтримки The Black Sea Trust Проекту Фонду Германа Маршалла (Project of the German Marshall Fund of the United States)

До прес-анонсу долучаємо програму і запрошуємо журналістів відвідати нас підчас заходів.

Контактна особа
Москва Тетяна
+380972617938
moskva_t@ukr.net

/Files/images/2015-2016_nr/sayt/Банер.jpg

/Files/images/2015-2016_nr/sayt/програма.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 02 Квітня 2018

Цей сайт безкоштовний!